Amadeus M.A.J. d.o.o.

Inspiriran urbanim načinom života, AMDS JEANS kroz svoju kolekciju nudi vintage modele savršenih krojeva, koji s ponosom nose etiketu „MADE IN CROATIA“!

To je priča jedne obitelji i njihovoj viziji, talentu i upornosti.

Krenuli su s idejom i velikom strasti za jeans-om,  da bi s vremenom AMDS JEANS pretvorili u prvi STREET BRAND proizveden u regiji, koji je do danas zadržao svoj status priznatog jeans proizvođača čije traperice u svom ormaru ima skoro svaki stanovnik „lijepe naše“. Od 1988. pa sve do danas fokus je bio i ostao na vrhunskom kroju, nosivosti, obradama i dizajnu!

Ležeran stil, autentičan dizajn i opušten način života zadane su misli vodilje ovog branda. Navedene životne vrijednosti odražavaju se u svakoj fazi i etapi proizvodnog procesa pojedinog komada trapera,od detalja ručne izrade, raznih krojeva, pa sve do prirodnih materijala iz kojih proizvodimo. Svaki komad koji iziđe iz naše radionice posebno je dizajniran i izrađen i predstavlja model koji se iz sezone u sezonu razvijao, nadograđivao i mijenjao, da bi danas izgledao upravo onako kako treba izgledati – moderna verzija klasičnih traperica!