Hemco d.o.o.

HEMCO d.o.o. je obiteljska tvrtka u vlasništvu obitelji Mihalj, utemeljena vlastitim kapitalom 1992. godine.

Odlikuje nas dinamičnost, nebirokratiziranost, kao i činjenica da kontinuirano stremimo k tome da svojim aktivnostima unesemo živost u Vaš posao i zajedno s Vama smislimo udobna i praktična rješenja za Vaše radno vrijeme.

Permanentnim ulaganjem u tehnologiju i infrastrukturu postali smo jedan od najkvalitetnijih proizvođača odjeće za zaštitu na radu što nam je i osnovna djelatnost.

Politici kvalitete u poduzeću HEMCO uprava pridaje posebnu pažnju, a također naglasak stavljamo na unapređenje organizacije rada, zadovoljstvo kupaca, kvalitetu izrađenih proizvoda te poštovanju dogovorenih rokova isporuke. Kvaliteta rada u HEMCO d.o.o. potvrđena je dobivanjem certifikata ISO 9001 : 2008., a u fazi smo uvođenja Sustava upravljanja okolišem prema zahtjevima norme ISO 14001 : 2009.

HEMCO trenutno upošljava stotinu i osam djelatnika, od čega četiri tehnologa i jednog modnog dizajnera s visokom stručnom spremom. Ostali djelatnici uključeni u proces proizvodnje su visoko motivirani i obrazovani u skladu sa zahtjevima pojedinačnog dijela proizvodnog ciklusa.